stilling ledig

frisør søkes til amnt – et allerede godt etablert team, kult og kreativt arbeidssted, sentralt på majorstuen

amnt utvider teamet og søker deg som liker å jobbe for det kreative håndverket, som ønsker å bidra til førsteklasses kundeservice samt et godt og inkluderende arbeidsmiljø.⠀

vi tilbyr en morsom, innovativ og inspirerende arbeidsplass med fokus på bærekraft og faglig utvikling.⠀

er dette deg eller noen du kjenner?
vi søker frisører som gjerne allerede har en nisje/en stil de liker. vi er en grønnere frisørsalong med stort fokus på miljø og velvære. vi bygger konsept på å være autentisk, energisk, passionate for yrket og tilbyr en sosial, kreativ, morsom og lærerik arbeidsplass også utenfor salong.

salongen har gode samarbeidsavtaler med både profiler og firmaer. i tillegg god eksponering på SoMe og ved eventer/arrangementer/festivaler. som frisør hos amnt har du store utviklingsmuligheter både faglig og sosialt.

vi ønsker å finne deg som er dedikert i faget og som vil bli en del av teamet. kundene våre består av et flott mangfold, hvor det er rom for kreativt håndverk. vi tilbyr også tjenester som styling og make-up, så det er en fordel om dette er noe du har interesse for og kompetanse i, men det er ikke et krav. sjekk gjerne ut vår instagram for et lite innblikk: amnt. styling

kvalifikasjonskrav

  • svennebrev
  • 1-2 år erfaring i frisøryrket
  • kommunisere godt på norsk, både muntlig og skriftlig
  • god arbeidsmoral
  • bidra til et kreativt og godt arbeidsmiljø

vi tilbyr både 50% og 100% fast stilling som enten selvstendig eller som ansatt.

vi ønsker først og fremst å høre fra deg og inviterer deg gjerne til salongen for en titt og prat. for å høre mer om stillingen, ta gjerne kontakt med rekrutteringsansvarlig:

mie andersen, mie.andersen@fyr-rekruttering.no, 46426656

vi ser frem til å høre fra deg!